Vilis Krištopans: “Ja runā par baznīcu, atzīšos, ka ļoti grēkoju un pēdējā laikā to apmeklēju ļoti reti” (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kamēr daudzi jau sākuši gavēni, uzņēmējs un bijušais premjers Vilis Krištopans (64) ar novēlošanos nolēmis, ka līdz Lieldienām atteiksies no gaļas, vēsta žurnāls “Vakara Ziņas”.

“Kaut arī esmu mednieks, neesmu liels gaļas ēdājs. Man ir bijis periods, kad neēdu gaļu mēnešiem un neizjūtu vajadzību pēc tās. Es to jūtu kā atvieglojumu, nevis kā ierobežojumu. Gavēšana man nāk no bērnības, vecāki un vecvecāki bija diezgan ticīgi – katoļi. [..] Ja runā par baznīcu, atzīšos, ka ļoti grēkoju un pēdējā laikā to apmeklēju ļoti reti. Es daudz neesmu Latvijā, bet agrāk gāju biežāk,” tā Krištopans.

Kā jau ziņots, Krištopana meita Nikola sociālajos tīklos marta sākumā atklāja, ka labākos medību laukos devies ģimenes mīlētais un lolotais bīglu šķirnes suns Misters Bentlijs, kurš bijis liels palīgs medībās.

“Šodien [11. martā – red. piez.] mēs teicām ardievas mūsu supersunim – Bentlijam. Benis bija ļoti labs draugs un īpašs mūsu ģimenes loceklis. Līdz pat pašām beigām viņš bija lojāls un smagi cīnījās, lai paliktu ar mums. Lai tev vieglas smiltis, mūsu suņuk,” pavēstīja Krištopane.

Līdz ar šo vēstījumu viņa dalījusies ar foto, kas uzņemts mīluļa dzīves nogalē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu