Mārtiņš Ķibilds atklāj, kādas šausmas rudenī pieredzējis pašmāju slimnīcā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV personība un sabiedriskās televīzijas raidījumu vadītājs Mārtiņš Ķibilds sociālajos tīklos dalījies stāstā par pērnā gada noslēgumā piedzīvoto, nonākot kādā ārstniecības iestādē, – piedzīvotais bijis visai nepatīkams.

“Nupat rudenī neplānoti nokļuvu slimnīcā. Iemesls niecīgs, toties trauma pēc tam - pamatīga. Tualetes papīru bija aizliegts mest podā, bija jāmet brūniem papīriem pilnā spainī. Nebija roku dvieļu, personāls ieteica slaucīties tualetes papīrā. WC un vannas istabas, protams, nebija palātās, bet gaiteņa galā, kopējas visiem. Kāpņu telpa smirdēja pēc cigaretēm, jo katra stāva balkonā bija smēķētava. Pirmā stāva foajē babuļas tirgoja lupatas, kā kādreiz Sporta pilī. Gaitenī uz žurnālgaldiņa mētājās avīžele par Latvijas medicīnas balvas pasniegšanu 2014. gadā. Manas palātas numurs bija uzrakstīts ar zīmuli uz apdrupuša sienas apmetuma. Kapitālu remontu ēka nebija redzējusi kopš uzcelšanas 1970ajos,” tā Mārtiņš.

Kā zināms, Ķibilds, kurš savulaik popularitāti iemantoja ar šovu “Gribi būt miljonārs?”, tagad ir LTV raidījumu "Atslēgas" un "Adreses" veidotājs un vadītājs.

Jaunākajā "Adrešu" sērijā viņš kopā ar modeli Māru sleju bija devies uz Paula Stradiņa klīnisko universitātes slimnīcu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu