Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" izlīdzina rezultātu sērijā pret CSKA

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: ITAR-TASS/LETA

Uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda piektdien izcīnīja uzvaru otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla mačā, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

"Dinamo" viesos ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pirmajā papildlaikā pārspēja Maskavas CSKA.

Indrašim pamatlaika priekšpēdējā minūtē bija iespēja atnest savai komandai uzvaru, taču pēc izgājiena divatā pret pretinieku aizsargu viņam neizdevās uztvert Dmitrija Kagarļicka piespēli, ripai nošļūkot no lāpstiņas. Mačs turpinājās pagarinājumā, kura 35.sekundēm pēc ieslidošanas pretinieku aizsardzības zonā Vladimirs Brjukvins no vidējas distances guva vārtus un sarūpēja viesiem uzvaru.

"Dinamo" vārtsargs Ivans Bočarovs šajā spēlē atvairīja visas 22 pretinieku mestās ripas.

Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem.

Indrašis astoņās šīs sezonas Gagarina kausa spēlēs guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Sērija turpinās svētdien ar maču "Dinamo" laukumā.

Tikmēr otrā Rietumu konferences pusfinālā Sanktpēterburgas SKA savā laukumā ar rezultātu 6:1 (1:1, 3:0, 2:0) sagrāva Jaroslavļas "Lokomotiv", sērijā panākot 2-0.

SKA rindās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ņikita Gusevs.

Savukārt Austrumu konferences pusfinālos Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ir vadībā ar 1-0 pret Astanas "Baris", bet Ufas "Salavat Julajev" ar tādu pašu rezultātu uzveic Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu