Āgenskalna tirgus sāk sadarbību ar Lietuvas tirgotājiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Āgenskalna tirgus āra teritorijā atsācis pārtikas un nepārtikas preču katru dienu, izņemot pirmdienas, no plkst.7.30 līdz 19
Āgenskalna tirgus āra teritorijā atsācis pārtikas un nepārtikas preču katru dienu, izņemot pirmdienas, no plkst.7.30 līdz 19 Foto: Paula Čurkste / LETA

Āgenskalna tirgus sāk sadarbību ar tirgotājiem no Lietuvas, un marta beigās aicina uz pirmo pavasaru tirgu "Braļukas", informēja SIA "Kalnciema kvartāla" pārstāve Darja Trizna.

Tirgus "Braļukas" notiks 30. un 31.martā no plkst.9 līdz 17.

Trizna norādīja, ka tirgus būs iespēja Āgenskalna apkaimes iedzīvotājiem tuvāk iepazīt lietuviešu kultūru un iegādāties dienvidu kaimiņu ražoto produkciju.

Pēc viņas paustā, tirgū "Braļukas" būs iespēja iegādāties auksti kūpināto gaļu, ceptus sierus, maizi, saldumus, sauso ziedu kompozīcijas, kā arī keramiku un citus amatnieku izstrādājumus. Tāpat uz tirgu aicināti arī 10 interesantākie baltkrievu rokdarbnieki un mazo zīmolu pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu