Kurucs gūst astoņus punktus pret "Jazz"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs sestdien guva astoņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, neglābdams Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

"Nets" viesos ar rezultātu 98:114 (21:28, 21:31, 22:24, 34:31) piekāpās Jūtas "Jazz" komandai, ciešot otro zaudējumu pēc kārtas.

Kurucs šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā iemeta savu vienīgo divpunktu metienu un divus no trim tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar viņu laukumā ielaida par trim punktiem vairāk nekā iemeta.

Bruklinas vienībā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet 20 punktus guva D'Endželo Rasels.

"Jazz" rindās 24 punktus guva Donovans Mičels, bet 23 punkti un 17 bumbas zem groziem bija Rūdijam Gobēram.

"Nets" tikai pirmajā ceturksnī spēja iegūt vadību, kuru gan izlaida no rokām un iedzinējos atradās atlikušās trīs ceturtdaļas. Kurucs savus abus tālmetienus grozā raidīja pirmajā ceturtdaļā, ar otro "trejaci" panākdams 19:11, bet pēc tam sākās "Nets" komandas lejupslīde. Vēl divus punktus latvietis pievienoja otrajā ceturtdaļā, bet jau tad viesi bija iedzinējos ar desmit punktiem.

Bruklinas komanda ar 36 uzvarām 71 spēlē ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet "Jazz" ar 40 panākumiem 69 dueļos ir septītā Rietumos.

"Nets" nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad izbraukuma sērijas turpinājumā viesosies pie Losandželosas "Clippers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu