Balceram piektā rezultatīvā piespēle NHL karjerā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, palīdzēdams Otavas "Senators" komandai izcīnīt uzvaru.

"Senators" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (1:0, 3:1, 2:1) pārspēja vienu no Austrumu konferences vadošajām komandām Toronto "Maple Leafs", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas, kas seko četru zaudējumu sērijai.

Balcers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otrā perioda 14.minūtē, kad Magnusam Pējervi palīdzēja panākt 3:1. Piecas minūtes vēlāk Pējervi guva savus otros vārtus mačā, bet trešajā periodā "Maple Leafs" nespēja atspēlēties, "Senators" komandai svinot pārliecinošu uzvaru.

Balcers šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un vienu sekundi, šajā laikā četras reizes mezdams pa vārtiem, nopelnīdams divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Liepājnieks savā NHL debijas sezonā 27 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības -2.

"Senators" ar 56 punktiem 72 mačos ir vājākā komanda Austrumu konferencē un visā līgā, kamēr "Maple Leafs" ar 91 punktu 72 dueļos ir trešajā vietā Austrumos.

Otavas hokejisti nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Vankūveras "Canucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu