Jevpalovs gūst vārtus 19 sekundes pirms AHL spēles pamatlaika beigām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ņikita Jevpalovs ierodas uz treniņu ''Kvik hockey'' arēnu Herningā.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ņikita Jevpalovs ierodas uz treniņu ''Kvik hockey'' arēnu Herningā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, neglābdams Lavālas "Rocket" komandu no zaudējuma.

"Rocket" viesos ar 5:6 (1:2, 2:2, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Belevilas "Senators", kur sezonas lielāko daļu pavadīja nu jau uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Jepvalovs vārtus guva 19 sekundes pirms pamatlaika beigām, panākdams neizšķirtu 5:5. Tiesa, pēc tam viņš pēcspēles metienu sērijā nerealizēja savu "bullīti".

Latvijas izlases uzbrucējs šajā duelī trīs reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Šosezon viņš 57 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Vēl no šobrīd aktīvajiem AHL latviešu hokejistiem aizsargs Kristiāns Rubīns palika ārpus pieteikuma, viņa pārstāvētajai AHL čempione Toronto "Marlies" izbraukumā ar 3:4 (1:1m 0:0, 2:3) piekāpjoties apspēlēja Leihaiveli "Phantoms".

Savā AHL debijas sezonā viņš četrās spēlēs veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 77 punktiem 64 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 69 punktiem 62 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas lielāko daļu pavadījis Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 76 punktiem 64 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtā ar 70 punktiem 65 mačos ir Belevilas "Senators". Savukārt piektā ar 68 punktiem 64 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 63 punktiem 64 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu