Tampabejas "Lightning" labo kluba rekordu sezonā gūtajās uzvarās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tampabejas "Lightning" hokejisti
Tampabejas "Lightning" hokejisti Foto: Reuters/LETA

Aleks Kilorns sestdien guva trīs vārtus, bet viņa pārstāvētā Tampabejas "Lightning" Nacionālās hokeja līgas (NHL) mājas spēlē ar 6:3 (3:1, 0:1, 3:1) pieveica Vašingtonas "Capitals un uzstādīja kluba rekordu sezonas gūtajās uzvarās.

Mājinieku vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 30 pretinieku metienus, bet "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins guva divus vārtus, tādējādi šosezon atzīmējoties jau ar 48 precīziem raidījumiem.

"Lightning" ne tikai laboja rekordu sezonas gūtajās uzvarās, bet arī punktos, šobrīd ar 114 punktiem esot līgas vadībā. "Lightning" izcīnīja sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs.

Citviet Bostonas "Bruins" mājās papildlaikā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Kolumbusas "Blue Jackets", tādējādi pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

"Bruins" vārtsargs Jaroslavs Halāks atvairīja 24 metienus, bet uzvaras vārti Breda Maršāna konta. Savukārt Patrīss Beržerons atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Citā mačā Floridas "Panthers" izbraukumā ar 4:3 (1:1, 1:0, 2:2) guva uzvaru pār Losandželosas "Kings".

Uzvarētāju rindās divus vārtus guva krievs Jevgēņijs Dadonovs, savukārt soms Aleksandrs Barkovs izcēlās ar trijām rezultatīvām piespēlēm.

"Kings cieta savu 15 neveiksmi pēdējo 17 spēļu laikā, savukārt "Panthers" guva ceturto uzvaru pēc kārtas.

Tikmēr Detroitas "Red Wings" mājās ar minimālu pārsvaru 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pieveica Ņujorkas "Islanders".

Abus vārtus guva Andreass Atanasiu, savukārt Džonatans Bernjē atvairīja 41 pretinieku metienu.

Savukārt Marks Šeifele guva savus sezonas 34.vārtus, atnesdams uzvaru Vinipegas "Jets" komandai, kas mājās ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) uzvarēja Kalgari "Flames".

Mājinieku vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja 27 pretinieku metienus.

Tikmēr Čikāgā "sauso" spēli aizvadīja Korijs Krofords, kurš atvairīja visus 48 pretinieku metienus "Blackhawks" uzvarā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pār Monreālas "Canadiens".

Aizvadītajā naktī pie uzvarām tika arī Minesotas "Wild", Nešvilas ""Predatos" un Edmontonas "Oilers" komandas.

"Wild" mājās ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:1) uzvarēja Ņujorkas "Rangers", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju. Uzvarētāju rindās divi vārti Raiena Donato kontā, savukārt komandas vārtsargs Devans Dubniks atvairīja 26 metienus.

Savukārt "Predators" izbraukumā ar 4:2 (1:0, 1:2, 2:1) pieveica Sanhosē "Sharks". Uzvaras vārti zviedra Filipa Fošberga kontā.

Dienas noslēdzošajā mačā "Oilers" izbraukumā tikai papildlaikā ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Arizonas "Coyotes". Līgas zvaigzne kanādietis Konors Makdeivids mačā izcēlās ar diviem vārtiem, tostarp guva uzvaru nesošos.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 114 punktiem 72 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 95 punktiem 72 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 87 punktiem 72 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 69 punktiem 71 cīņā ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 56 punktiem 72 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 95 punktiem 72 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par punktu apsteidz Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu