Andris Kivičs pārdod savu mašīnu: “Nav smēķēts, taču ir jūtama mīlestības smarža” (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET/ekrānuzņēmums

​Soloties pamest valsti kopā ar līgavu, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, dziedātājs Andris Kivičs nolēmis pārdot savu spēkratu, ievietojot tā reklāmu pašmāju populārajā sludinājumu portālā.

“Absolūti ekskluzīvi. Unikāls piedāvājums. Latvijas šī brīža karstākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme pārdod mašīnu, ar kuru 2018.gada 23. novembrī devās kopā pavadīt pirmo kaislīgo nakti. Mašīnā nav smēķēts, taču ir jūtama mīlestības smarža. Mašīnai ir laba aura, mašīnā katru dienu ir teikti vārdi "Es Tevi mīlu- es Tevi arī". Auto nav cietis nevienā avārijā. -22 grādos lec ar pirmo reizi. Atdodam tik lēti (nobraukums oriģināls), jo braucam prom no Latvijas,” raksta slavenība.

2007. gada izlaiduma mašīnai tehniskā apskate beigšoties novembrī.

Kā jau ziņots, Kiviča un Skulmes attiecības kopš 4. marta TV erānos tiek atspoguļotas kanāla “STV Pirmā!” šovā “Kivičs. Pavisam privāti”. Lai arī realitātes šovi, kuros TV kameras seko līdzi slavenību dzīvei, visā pasaulē ir plaši pazīstami, par kādu no pašmāju populārām personībām tāds tiek veidots pirmo reizi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu