Girgensons ar rezultatīvu piespēli sekmē "Sabres" uzvaru NHL mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Bufalo "Sabres" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Sabres" ar rezultātu 4:3 (2:1, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienos pārspēja Sentluisas "Blues", tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju.

Girgensons ar rezultatīvu piespēli atzīmējās "Sabres" pirmo vārtu guvumā, palīdzot zviedru uzbrucējam Jūhanam Lāšonam izcelties ar precīzu metienu.

Mača turpinājumā "Sabres" panāca 3:1 vadību, pateicoties kanādieša Evana Rodrigesa un amerikāņa Konora Šīrija gūtajiem vārtiem.

"Blues" vienība cīņas gaitā tomēr atspēlējās un panāca neizšķirtu, taču pēcspēles metienos pārāki izrādījās Bufalo hokejisti.

"Sabres" labā "bullīšus" realizēja amerikānis Džeks Aikels un kanādietis Sems Reinhārts.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 16 sekundes (1:49 skaitliskajā mazākumā).

Latvijas hokejists izpildīja 2 spēka paņēmienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

25 gadus vecais Girgensons šosezon 63 mačos guvis 4 vārtus, izdarījis 12 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -9.

"Sabres" ar 71 punktu 72 mačos ieņem 12. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, bet "Blues" ar 82 punktiem 72 spēlēs ierindojas 6. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu