Dinamiskais pašmāju duets “Čipsis un Dullais” laiž klajā savu pirmo mūzikas video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/CipsisUnDullais/

Čipsis un Dullais nav taupījuši savu enerģiju aktīvā koncertēšanā, bet bijuši kūtri mūzikas video izveides jomā. Taču beidzot kauliņi tika mesti un ir tapis pavisam svaigs video dziesmai “Kad meitene skumst”.

Par klipu stāsta tā režisors Ēriks Bizness: ”Mēs daudz runājām, līdz sapratām, ka jādara. Klips ir par Čipša pārdomām par to, kā lai iepriecina meiteni, un Dullais tam apakšā ir kā pelēkais kardināls. Tās abas monētas puses puses arī vēlējāmies atrādīt un izstāstīt.

Izvēlējāmies moderno metodi - visu filmēt ar Mini DV kameru, kā tagad ir modē un rada tādu “vintāžīgu” sajūtu, un, tā kā šī dziesma ir izmantota arī hipsterīgā filmā, tad tas bija kā kulaks uz acs.

Lielākais izaicinājums bija darbs ar grimu, lai atgrieztu Čipsi atpakaļ deviņdesmitajos. Taču talantīgā grima māksliniece Germa Hence ir meistare ar pieredzi ārzemēs, un tas atmaksājās.”

Dziesma arī nesen tika izmantota kā skaņu celiņš filmā "Blakus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu