Aicina piedalīties labdarības akcijā "Palīdzi Dakterim Klaunam būt tur, kur viņu gaida!"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Līdz 29.aprīlim ir iespējams piedalīties biedrības "Dr.Klauns" ikgadējā labdarības akcijā "Palīdzi Dakterim Klaunam būt tur, kur viņu gaida!". 

Akcijā iespējams piedalīties, ziedojot veikalos "Rimi Latvia" izvietotajās ziedojumu kastītēs un arī iegādājoties zīmola "Rasēns" produktus. Vēl viena jauna iespēja ir internetbankā "Dakteru Klaunu" darba atbalstam pieslēgt regulāro maksājumu - ziedojumu. Visi saziedotie līdzekļi tiks novirzīti "Dakteru Klaunu" regulāram ikdienas darbam, un palīdzēs viņiem būt Latvijas slimnīcās, kur viņus gaida mazie pacienti, viņu vecāki un mediķi.

Sešu gaidu laikā "Dakteri Klauni" ne tikai Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS), bet arī piecās citās Latvijas slimnīcās ir pierādījuši, ka, lai cik nepatīkama ir slimība, atveseļošanās procesā vitāli svarīgi atrast vietu smaidam, siltumam un cerībai, uzsvēra biedrībā.

Pērn "Dakteri Klauni" darbojās jau sešās Latvijas slimnīcās, sniedzot atbalstu gandrīz 15 000 bērnu. Lai "Dakteri Klauni" varētu turpināt palīdzēt bērniem, ir svarīgi nodrošināt regulāru ilgtermiņa atbalstu, uz ko biedrība "Dr.Klauns" cer, īstenojot šo labdarības kampaņu.

Biedrība "Dr. Klauns" kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012.gada, un tās pārstāvji - 30 profesionāli medicīnas klauni - katru dienu dodas uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr viņi uzturas slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu