Sevastova un Ostapenko arī Maiami turnīru sāks no otrās kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vadošās sieviešu tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko gaidāmo Maiami WTA "Premier" (ASV) sērijas turnīru sāks no otrās kārtas.

Pasaules ranga 12.vietas īpašniece Sevastova šajā turnīrā izlikta ar 11.numuru un otrajā kārtā viņa tiksies ar ķīnieti Saisai Dženu (WTA 38.) vai čehieti Kateržinu Sinjakovu (WTA 42.), kura ir dubultspēļu ranga līdere.

Sevastova karjeras laikā tikusies tikai ar Sinjakovu, kurai zaudējusi divās savstarpējās spēlēs.

Maiami no otrās kārtas iesaistīsies ar planētas 23.numurs Ostapenko, kura turnīrā izlikta ar 22.numuru. Viņai būs jāspēkojas ar kādu no čehietēm - Barboru Strīcovu (WTA 47.) vai Markētu Vondrušovu (WTA 61.).

Ostapenko ar abām čehietēm tikusies vienu reizi - aizpērn viņa uzvarēja Strīcovu, bet pagājušajā nedēļā viņa Indianvelsas WTA "Premier" turnīra trešajā kārtā piekāpās tieši Vondrušovai.

Sagaidāms, ka pirmās spēles Latvijas tenisistes aizvadīs nedēļas otrajā pusē.

Maiami vīriešu turnīrā piedalīsies arī Latvijas vīriešu pirmā rakete Ernests Gulbis, kurš ATP rangā atrodas 78.vietā. Viņam izdevies pamatturnīrā iekļūt bez spēlēšanas kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu