Aktrise Diāna Krīgere četrus mēnešus pēc dzemdībām jau izrāda savu trenēto presīti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikā slavenā 42 gadus vecā vācu aktrise Diāna Krīgere pārsteigusi fanus, jau apmēram četrus mēnešus pēc dzemdībām publiskojot foto, kurā redzams, ka viņa jau atkal var lepoties ar plakanu vēderu un trenētu vēderpresi.

“Vai es lielos? Sasodīts, jā. Atkal tikt pie presītes ir bijis smags darbs. Es nebiju domājusi, ka tas pēc dzemdībām ir iespējams. Nu noteikti ne manā vecumā,” komentē slavenība.

Tāpat viņa apgalvoja, ka pie šāda rezultāta nonākusi bez privātā trenera: “Es biju stingri apņēmusies atgūt savu ķermeni. Pirmkārt, priekš sevis pašas... bet arī priekš sava mīļotā.”

Šis ir Krīgeres un viņas otrās pusītes, seriālā “Walking Dead” redzamā amerikāņu aktiera Normana Rīdusa (50) pirmais kopīgais bērns. Viņam no iepriekšējām attiecībām ar modeli Helēnu Kristensenu (50) ir 19 gadus vecs dēls Mingus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best valentine

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

Aktrise pasaulē pazīstama ar lomām, piemēram, filmās “Inglourious Basterds”, “National Treasure”, “Unknown” un “In the Fade”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu