Ronaldu saņems sodu par nepiedienīgu žestu Čempionu līgas spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu saņems sodu par nepiedienīgu žestu, kuru viņš parādīja UEFA Čempionu līgas spēlē, pārstāvot Itālijas kubu Turīnas "Juventus", vēsta ārzemju mediji.

Ronaldu pagājušajā nedēļā guva trīs vārtus UEFA Čempionu līgas mačā, sarūpējot "Juventus" komandai uzvaru ar 3:0 pret Spānijas klubu Madrides "Atletico".

Šis panākums "Juventus" vienībai ļāva sasniegt UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kurā Turīnas klubs spēkosies ar Nīderlandes komandu Amsterdamas "Ajax".

Vienā no spēles epizodēm svinot vārtu guvumu, 34 gadus vecais Ronaldu izdarīja žestu, norādot uz savu kājstarpi.

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) pirmdien paziņojusi, ka sākta izmeklēšana un Ronaldu saņems soda sankcijas.

UEFA par soda apmēru lemšot nākamajā sanāksmē, kas notiks 21. martā.

Jau vēstīts, ka "Juventus" un "Atletico" komandu pirmajā astotdaļfināla duelī Madrides kluba galvenais treneris Djego Simeone izdarīja līdzīga veida žestu kā Ronaldu.

Argentīnas futbola speciālists saņēma naudas sodu 20 000 eiro apmērā, un par parādīto žestu viņš publiski atvainojās.

Ronaldu pārstāvētā "Juventus" komanda 10. aprīlī Amsterdamā aizvadīs ceturtdaļfināla dueļa pirmo spēli pret "Ajax" vienību.

Visticamāk, ka Ronaldu līdzīgi kā Simeone saņems naudas sodu, taču portugāļu futbolistam var piespriest arī vienas spēles diskvalifikāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu