Dziedātājs Sems Smits atklāj, ka viņam 12 gadu vecumā veikta liposakcija krūtīm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nopelniem bagātais angļu dziedātājs Sems Smits (26), kurš pašlaik arī pašmāju radioviļņos dzirdams ar hitu “Dancing With A Stranger”, marta vidū publiski atklāja, ka viņam bērnībā veikta liposakcija, lai tiktu vaļā no lielajām krūtīm.

Intervijā “I Weight” kustības patronesei un aktrisei Džamīlai Džamilai (33) slavenība skaidroja, ka jau kopš mazotnes bijis tukls, taču, sākoties pusaudžu gadiem, liela daļa tauku koncentrējusies tieši viņa krūšu rajonā, negatīvi ietekmējot ikdienu un garīgo veselību.

Kad viņam bija 11, māte aizvedusi Semu pie ārsta, lai problēmu risinātu ķirurģiskā ceļā – jau 12 gadu vecumā viņam tika veikta liposakcija: “Es nopriecājos, bet tas neko nemainīja. Man liekas, ka svars atjaunojās jau pēc kādām divām nedēļām, jo man bija sarežģītas attiecības ar ēdienu. [..] Tieši krūtis ir bijis iemesls visai manis ķircināšanai un apcelšanai mūža garumā.”

Publiskojot šo sarunu, Smits komentēja: “Es zinu, ka tas izklausās dramatiski, bet šī intervija pilnībā izmainīja manu dzīvi. Iespēja atklāti runāt par savām ķermeņa problēmām un justies droši bija patiesi atbrīvojoša. Esmu ļoti pateicīgs Džamīlai un viņas komandai par šo izdevību un to, ka viņi pret mani izturējās tik cieņpilni un laipni. Tas prasīja ļoti daudz no manis, un es biju ļoti nervozs, [..] Ceru, ka tas palīdzēs kādam, kas jūtas kā es, justies mazāk vientuļam.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu