Ankipāns turpinās darbu ar Rīgas "Dinamo" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" arī nākamajā sezonā vadīs Ģirts Ankipāns, aģentūrai TASS atklājis kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. 

Ankipānam līgumsaistības ar Rīgas "Dinamo" noslēdzas pēc šīs sezonas. Savickis gan izteicies, ka treneris paliks savā amatā arī uz nākamo sezonu. 

"Izvērtējot šo sezonu, mēs pieņēmām lēmumu, ka galvenais treneris paliks amatā arī uz nākamo sezonu," sacīja Savickis. "Parasti noslēdzam līgumu uz gadu, ar iespēju to pagarināt uz vēl diviem."

Marta sākumā "Dinamo" padome aizvadīto sezonu kopumā novērtēja kā veiksmīgu, bet komandas sniegumu KHL 11. sezonā vērtēja pozitīvi.

"Domāju, ka treneru kolektīvs un komanda kopumā mūs nepievīla, demonstrēja augstu meistarības līmeni," norādīja Savickis. "Uzvarējām ļoti labas komandas ar augstu motivāciju, cīņu un uz nesavtīgas spēles rēķina. Lai gan reizēm pietrūka nedaudz meistarības."

Tāpat Savickis atklāja, ka vēlas saglabāt komandā rezultatīvo aizsargu Metjū Majoni, kurš 58 regulārā čempionāta spēlēs guva 11 vārtus un veica 35 rezultatīvas piespēles. 

"Dinamo" komanda šosezon tikai par vienu punktu atpalika no iekļūšanas Gagarina kausa izcīņā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu