"Bad Habits" izdod debijas albumu un prezentē juteklisku klipu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sanita Andiņa

17. martā "Rocket Bean Roastery" kafejnīcā tika atklāts grupas "Bad Habits" debijas albums un jaunā singla "Great White Night" videoklips, kas tapis sadarbībā ar radošo apvienību "BM Production" un mūzikas producentiem Rolandu Sīpolu un Mārtiņu Leju (Do Studija).

Albuma prezentācija noritēja visu dienu, un ikviens, kurš vēlējās iepazīties ar grupu, varēja baudīt "Bad Habits" garbrokastis. Īpaši šim vakaram grupa uzstājās ar dzīvo koncertu.

Kā norāda grupas solists Mārtiņš Balodis par albumu, tas veidots, mērķtiecīgi savienojot vairākus mūzikas stilus vienuviet. "Mums visiem tuvs ir country, blues, rock, rock'n'roll mūzikas stils, tāpēc centāmies to visu atspoguļot mūsu debijas albumā, tādējādi iepazīstinot klausītāju ar sevi. Kad daļa no dziesmām bija uzrakstītas, izdomājām, ka tām piestāvētu kāds mūsdienīgs, neuzmācīgs, elektronisks pieskāriens, un no mūsu šaurā paziņu loka zinājām, ka Rolands Sīpols un Mārtiņš Leja DO studijā dara to, kas mums nepieciešams. Nekautrējāmies viņus uzrunāt. Šķiet, tā arī sākām sarunu un likām pamatu mūsu albumam, jautājot viņiem: "Kā varētu izklausīties, ja blūzam un country jūs pieliktu klāt kādu elektroniku?" Viņi piekrita ar mums strādāt, producēt albumu, jo materiāls bija gana interesants un daudzpusīgs."

Viņš turpina: "Viss studijā pavadītais laiks, apstrādes process bija viens milzīgs eksperiments, nezinot, kāds tas būs beigu beigās, kas nu ir salikts gaumīgos vāciņos deviņu kompozīciju garumā. Katra no albuma dziesmām atšķiras ar savu stilu un skanējumu. Tas ir dinamisks, nav garlaicīgs, šur tur liek domāt, aizdomāties vai tieši pretēji - nedomāt un aizmirsties. Mērķauditorija mūsu darbam varētu būt dažāda, jo enerģija un pašatdeve ir tas, kas raksturo grupu, un varam būt gan traki skaļi un kliedzoši, dumpinieciski, gan sentimentāli un izjusti, tādēļ katrs klausītājs atradīs mūsos kaut ko, kas vieno viņu ar mūsu mūziku."

Pasākumā piedalījās arī radošās apvienības "BM Production" virsvadītāja Ieva Florence, kura pati ir filmējusies "Great White Night" videoklipā. 

Foto: Grupas "Bad Habits" albuma prezentācija

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu