Apsver deputāta Ģirģena virzīšanu kā vienu no "KPV LV" EP vēlēšanu saraksta līderiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš (no kreisās) un Saeimas deputāts Kaspars Ģirģens piedalās partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas sēdē, kurā apspriež valdības veidošanu un lemj, vai iesaistīties valdībā un nomainīt savu iekšlietu ministra amata kandidātu Aldi Gobzemu.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš (no kreisās) un Saeimas deputāts Kaspars Ģirģens piedalās partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas sēdē, kurā apspriež valdības veidošanu un lemj, vai iesaistīties valdībā un nomainīt savu iekšlietu ministra amata kandidātu Aldi Gobzemu. Foto: Paula Čurkste/LETA

Partijā "KPV LV" tiek apsvērta iespēja Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās kā vienu no saraksta līderiem virzīt Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāju Kasparu Ģirģenu (KPV LV), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Starp potenciālajiem partijas vēlēšanu saraksta līderiem tiek minēti arī Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs Roberts Spručs (KPV LV) un Saeimas deputāts Aivars Geidāns (KPV LV).

"KPV LV" kontekstā līdz šim lielākās publiskās spekulācijas ir bijušas par to, vai EP vēlēšanās varētu kandidēt partijas līderis Artuss Kaimiņš, kuram Latvijā draud kriminālatbildība apsūdzībās par iespējamu partijas nelikumīgu finansēšanu.

Pašlaik EP vēlēšanām pieteikti desmit kandidātu saraksti, no kuriem uz vietām EP pretendē 151 kandidāts.

Kandidātu listes var pieteikt līdz 21.martam.

EP vēlēšanas notiks maija izskaņā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu