Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Turpināsi tikpat aktīvi un neatlaidīgi risināt darba jautājumus. Nav izslēgts, kāds no Auna zīmes pārstāvjiem saņems interesantu piedāvājumu papildu peļņas gūšanai, taču nesteidzies to uzreiz pieņemt!

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka ārēji pratīsi saglabāt mierīga un nosvērta cilvēka iespaidu, iekšēji tevī plosīsies emociju vērta. Šodien nevajadzētu ieplānot svarīgas tikšanās, kā arī cilāt nopietnus attiecību jautājumus.

DVĪŅI Nelielas raizes var sagādāt atvasīšu veselības stāvoklis. Par laimi, problēmas būs ātri pārejošas un tu varēsi atgūt iekšējo mieru un nosvērtību. Dienas izskaņā vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

VĒZIS Ātri vien pratīsi pielāgoties mainīgajai situācijai darba jomā, pieņemt atbilstošus lēmumus. Savukārt privātajā dzīvē var nenākties tik viegli panākt kāroto, šeit no tevis tiks prasīta lielāka pacietība.

LAUVA Pratīsi pārsteigt apkārtējos ar savu šarmu, iznesību un izdomu. Šis ir īstais brīdis, lai censtos paplašināt savus biznesa kontaktus, veiktu publikas izstāšanās, kā arī pievērstos ar reklāmu saistītiem jautājumiem.

JAUNAVA Neuztraucies par ikdienišķiem sīkumiem, labāk centies visādi sevī uzturēt jautru, bezrūpīgu omu, jo tā ātrāk tiksi galā ar plānotajiem pienākumiem. Vakars piemērots romantiskai divvientulībai ar partneri.

SVARI Tevī manāmi pieaugs vēlme attīstīties profesionālajā plānā. Nav izslēgts, ka vērsīsies pie augstākstāvošajiem ar saviem priekšlikumiem, meklēsi iespējas papildināt savas iemaņas dažādos kursos.

SKORPIONS Neļauj sakāpinātajām emocijām, mirkļa impulsiem ņemt virsroku pār veselo saprātu. Šodien vajadzētu būt piesardzīgākam, pievēršoties ar grāmatvedību, dažādām atskaitēm saistītajam.

STRĒLNIEKS Darba jautājumi var novirzīties otrajā plānā, kā galveno izceļot mīlas frontē notiekošo. Nav izslēgts, ka kopdzīvē ar otro pusīti uzjundīsies jauns kaislību vilnis. Zvaigznes iesaka no sirds izbaudīt to!

MEŽĀZIS Kaut arī savos lēmumos, rīcībā esi ļoti patstāvīgs, šoreiz būtu prātīgi vairāk ieklausīties apkārtējo ieteikumos, it sevišķi pieredzes bagātāku kolēģu teiktajā. Šodien labāk veiksies radošajās iecerēs.

ŪDENSVĪRS Principā aktīva un potenciāli panākumiem bagāta diena, ja vien spēsi saglabāt pārliecību par saviem spēkiem, uzturēt možu garu un pienācīgi rūpēties par paveikto darbu kvalitāti.

ZIVIS Tev šodien smaidīs veiksme. Vari organizēt dažāda veida pārrunas, meklēt jaunus atbalstītājus savām iecerēm, risināt juridiska rakstura jautājumus. Arī kopdzīvē ar mīļoto jutīsi patīkamas pārmaiņas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu