LTV7 būs skatāmi visi desmit pasaules rallijkrosa čempionāta posmi

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RA Events, Ronalds Sirba

Pasaules rallijkrosa čempionāta tiešraides translācijas no visiem desmit posmiem arī 2019. gadā būs skatāmas Latvijas Televīzijas kanālā LTV7. Viedierīcēs rallijkrosa tiešraides turpmāk savukārt būs pieejamas sabiedrisko mediju satura atskaņotājā replay.lv.

“Pasaules rallijkrosa čempionāts pēdējā laikā pieredzējis daudz un dažādu izmaiņu, tāpēc man prieks, ka vismaz daļu no pasākumu kopuma izdevies saglabāt nemainīgu, un mēs turpināsim veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Televīziju par Pasaules RX posmu translācijām, kas arī šogad būs skatāmas LTV7. Tādējādi visas sezonas garumā no aprīļa līdz pat novembrim varēsim vērot, kā par pasaules čempionāta punktiem cīnās Jānis Baumanis un kādas sekmes uzrādīs pāris posmos startējošais Reinis Nitišs. Pie tam, kāds no 2019. gada Pasaules RX pilotiem šogad pirmo reizi tiks iecelts čempiona kārtā, un arī to mēs varēsim vērot tieši sabiedriskā medija translācijās televīzijā un REPLAY.lv!” RA Events un Neste World RX of Latvia direktors Raimonds Strokšs.

“Labākais šajā sadarbībā ir tas, ka gan partneri, gan sportistu pārstāvji ir ļoti ieinteresēti pilnvērtīgā sacensību atspoguļošanā un palīdz nodrošināt plašu informāciju par mūsējo startiem – LTV sporta žurnālisti var iegūt gan operatīvas intervijas, gan videomateriālus. Turklāt Rīgas posms septembrī ir lieliska iespēja mums pašiem pietuvoties pasaules autosporta elitei pavisam tuvu un veidot savas studijas programmas no Biķernieku trases,” norāda Latvijas Televīzijas Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu