Kuruca komanda veic lielāko atspēlēšanos "Nets" kluba vēsturē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā veica lielāko atspēlēšanos kluba vēsturē.

"Nets" izbraukumā atspēlēja 28 punktu deficītu un uzveica Sakramento "Kings" komandu ar rezultātu 123:121 (25:38, 33:28, 20:37, 45:18), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Kurucs laukumā devās starta pieciniekā, nospēlēja 33 minūtes un guva 6 punktus (divpunktu metieni 2/4, trīspunktu metieni 0/5 un soda metieni 2/4).

Latvijas basketbolista kontā arī 4 atlēkušās bumbas, 2 pārtvertas bumbas, 2 bloķēti metieni, 1 kļūda, 2 piezīmes un +13 lietderības rādītājs.

Uzvarētāju labā D'Endželo Rasels guva 44 punktus, kas ir viņa karjeras rekords. 27 no saviem punktiem "Nets" līderis guva mača ceturtajā ceturtdaļā.

Pēc trim ceturtdaļām "Nets" atradās iedzinējos ar 25 punktu starpību. ESPN vēsta, ka "Nets" ir tikai ceturtā komanda kopš 1954./55. gada sezonas, kurai izdevies atspēlēt tik lielu starpību spēles noslēdzošajā ceturksnī.

ESPN apkopotā statistika arī liecina, ka pēdējo 20 sezonu laikā "Nets" līdz šim bija zaudējusi visas 178 spēles, kurās komanda atradās iedzinējos ar vismaz 25 punktu starpību.

"Nets" labā 14 punktus guva Rondijs Holiss-Džefersons, kurš 0,8 sekundes pirms mača beigām trāpīja uzvaru nesošo metienu.

"Kings" sastāvā Mārvins Beglijs guva 28 punktus, bet ar 27 punktiem atzīmējās Deārons Fokss.

Austrumu konferences turnīra tabulā "Nets" ar 37 uzvarām un 36 zaudējumiem ieņem 7. vietu.

Savukārt "Kings" ar bilanci 34-36 ierindojas 9. pozīcijā Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu