Pašmāju “jūtūbere”, cerot tikt pie lētām pieaudzētām skropstām, iekūlusies nepatīkamā situācijā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā populāra vietnes “Youtube” kanāla īpašniece Emīlija Sama marta vidū saviem faniem atklāja, ka, cerot lēti pieaudzēt mākslīgās skropstas, piedzīvojusi ko ļoti nepatīkamu. Ne velti pastāv teiciens “skopais maksā divreiz”.

Viņa apmēram pirms diviem gadiem, esot studente, nolēmusi tikt pie skaistām skropstām, taču naudas šim nolūkam bijis maz. Vienu dienu Emīlija sociālajā tīklā “Facebook” ieraudzījusi sludinājumu, kur kāda sieviete šo pakalpojumu turpat Rīgas centrā piedāvā par viņai pieejamu cenu – 15 eiro. Domāts, darīts!

Jau pēc divām dienām “jūtūbere” ieradusies pie meistares, kura klientus pieņēmusi lielā dzīvoklī, kurā ir pat džakuzi. Interesanti, ka tikai viens dzīvokļa stūris izskatījies apdzīvots.

Pēc procedūras, dodoties mājās, viņai tik ļoti dedzināja acis, ka asaras ritējušas vienā laidā. Vēlāk, kad Sama nakts vidū pamodusies neciešamo sajūtu dēļ un konstatējusi, ka plaksti ir redzami sapampuši, meitene nobijusies un nolēmusi ņemt skropstas nost, izmantojot kokosriekstu eļļu.

“Divas nedēļas es nevarēju krāsoties. Un šis ir stāsts, vienkārši storijtaims, lai jūs nedarītu tādas muļķības. Jo es viņai uzrakstīju, aizsūtīju bildes. [..] Viņa man pateica, ka viņai žēl, un tad izdzēsās. Izdzēsa savu “Facebook”, izdzēsa savu “Instagram” vai arī visur mani nobloķēja,” atklāja vietējā slavenība, piebilstot, ka sieviete pārstāja atbildēt arī uz zvaniem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu