Rabio māte: Parīzes "Saint-Germain" manu dēlu tur kā cietumā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Adrjēns Rabio
Adrjēns Rabio Foto: AFP/SCANPIX

Francijas futbola flagmanis Parīzes "Saint-Germain" savu spēlētāju Adrjēnu Rabio tur kā cietumā, uzskata viņa māte Veronika, kura turklāt pilda arī futbolista aģentes pienākumus.

Francijas izlases spēlētājs Rabio pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles starp PSG un Mančestras "United", kurā tika ciests zaudējums ar 1:3, esot apmeklējis naktsklubu, kā rezultātā ticis sodīts - viņam līdz mēneša beigām liegts apmeklēt vienības treniņus.

Rabio sodu saņēmis arī tāpēc, ka sociālajā vidē atzīmējis, ka viņam patīk video, kurā redzams, kā bijušais Mančestras "United" aizsargs Patriss Evrā svin angļu komandas uzvaru Parīzes stadionā.

Rabio māte izteikusies, ka viņas dēls tiek turēts kluba gūstā. "Adrjēns ir cietumnieks, viņš PSG ir ķīlnieka lomā. Drīz būs tikai sausa maize, ūdens un cietuma restes."

"Adrjēns tiek vainots par to, ka devās izklaidēties, kaut arī klubs neļauj viņam spēlēt. Tas ir pretrunīgi no kluba puses, nav pieļaujams, ka viņš tiek izslēgts no komandas," noslēdza jaunā francūža māte Veronika.

Pussargs pēdējo spēli PSG rindās aizvadījis UEFA Čempionu līgas grupu mačā pret Belgradas "Crvena zvezda", kas notika decembra vidū. Rabio tika nosēdināts malā pēc tam, kad nespēja ar klubu vienoties par jauno līgumu. Tiek ziņots, ka 23 gadus vecais spēlētājs jaunā kluba rindās algā vēlās saņemt ap 15 miljoniem eiro gadā.

Par Rabio nopietnu interesi izrāda Anglijas premjerlīgas klubi Mančestras "United" un Londonas "Chelsea", kā arī Vācijas bundeslīgas komanda Minhenes "Bayern".

Rabio PSG rindas pārstāv no 2012.gada un 150 mačos atzīmējies ar 13 vārtu guvumiem. Francijas izlases sastāvā pussargam ir seši aizvadīti mači.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu