Treneris: Ja Šmits turpinās tik daudz trenēties, viņš pazaudēs draudzeni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits katru dienu trenējas tik cītīgi, ka viņš var sagraut attiecības ar draudzeni, uzskata Spānijas kluba Barselonas "Lassa" galvenais treneris Svetislavs Pesičs.

Pašlaik 23 gadus vecais Šmits šosezon piedzīvoja debiju Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā ULEB Eirolīgā.

Sezonas pirmajā pusē Latvijas basketbolistam bija limitēts spēles laiks, taču pēdējos mačos viņš ieguvis vairāk iespēju sevi pierādīt laukumā.

"Es viņam vaicāju, vai viņam ir draudzene. Viņš atbildēja: jā, jā - man ir draudzene. Es viņam paskaidroju, ka viņš var pazaudēt draudzeni, ja turpinās trenēties šādā veidā - nemitīgi un katru dienu," portāls "eurohoops.net" citē treneri Pesiču.

"Basketbols ir tikai basketbols. Viņš ir ļoti ambiciozs un trenējas konsekventi. Esmu priecīgs par viņa pūlēm. Viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs Barselonas komandai," piebilda treneris.

Šmits šosezon ULEB Eirolīgā vidēji 8 mačos laukumā pavadījis 10 minūtes un guvis 4,3 punktus.

Savukārt Spānijas čempionātā jeb ACB līgā 13 mačos viņš vidēji nospēlējis 13 minūtes un atzīmējies ar 4,5 punktiem.

Barselonas "Lassa" ar 16 uzvarām un 11 zaudējumiem patlaban ieņem 5. vietu ULEB Eirolīgas regulārā čempionāta kopvērtējumā.

Tikmēr Spānijas ACB līgā Barselonas "Lassa" ar bilanci 19-4 ir čempionāta līdervienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu