Ziemeļmaķedonijas futbola izlases treneris: Latvija ir bīstama standartsituācijās un gaisa divcīņās

TVNET no Skopjes
Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igors Angelovskis (priekšplānā).
Igors Angelovskis (priekšplānā). Foto: uefa.com

Ziemeļmaķedonijas futbola izlases pirmā pretiniece 2020.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas ciklā Latvija ir bīstama standartsituāciju izspēlē un gaisa divcīņās, trešdien sacīja komandas galvenais treneris Igors Angelovskis.

Angelovskis trešdien žurnālistiem Skopjē sacīja, ka ir pāragri runāt par konkrētu sastāvu 21.marta mačam. Sastāva modelis viņam esot padomā, taču viņš atteicās to atklāt vai komentēt.

"Latvijas izlase ir bīstama standartsituāciju izspēlē, kā arī gaisa divcīņās. No tā mums noteikti jāuzmanās. Jā, latvieši pagājušajā gadā uzvarēja tikai vienu spēli - Baltijas kausā pret Igauniju. Tomēr viņi nezaudēja daudz spēļu. Tas nozīmē, ka šī komanda ļoti labi darbojas aizsardzībā," sacīja Ziemeļmaķedonijas valstsvienības galvenais treneris.

Tāpat Angelovskis arī izcēla, ka galvenais mājiniekiem būs sākt EČ kvalifikāciju ar uzvaru, lai palielinātu izredzes nokļūt finālturnīrā. 

Treneris sacīja, ka vēl ļoti labi atceras kā viņa vadītā Skopjes "Rabotnički" par mata tiesu divu spēļu summā uzvarēja "Jelgavu", iekļūstot UEFA Eiropas līgas 3.kārtā. Treneris pauda, ka viņam labi zināms latviešu spēles stils, jo gan Latvijas klubi, gan izlase demonstrējot līdzīga stila futbolu.

Angelovskis uzsvēra, ka negaida lielas izmaiņas Latvijas izlases spēles stilā jaunā galvenā trenera Slavišas Stojanoviča vadībā.

"Jā, viņiem ir jauns galvenais treneris, kurš noteikti ieviesīs jaunas vēsmas, bet lielākā daļa spēlētāju ir tie paši, kas iepriekš. No Latvijas izlases spēlētājiem izceltu Kasparu Dubru, Valēriju Šabalu, Robertu Uldriķi un Andri Vaņinu," sacīja treneris.

2020. gada EČ kvalifikācijas turnīra ievadā Latvija ceturtdien tiksies ar Ziemeļmaķedoniju, bet svētdien izbraukumā spēlēs pret Poliju.

Šajā atlases ciklā Latvijas izlasei apakšgrupā pretī stāsies vēl arī Austrija, Slovēnija un Izraēla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu