Piesakies maģistra studijām Rīgas Juridiskajā augstskolā un iegūsti atspērienu savai karjerai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kopš savas dibināšanas pirms 20 gadiem Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir kļuvusi par atspēriena punktu daudzu absolventu karjerā kā tiesību, tā diplomātijas un biznesa jomās.

“Es absolvēju RJA ar izcilību 2011.gadā, iegūstot maģistra grādu spēcīgā starpdisciplinārā programmā “Tiesības un finanses”. Atsaucot atmiņā studiju laiku, pats svarīgākais bija Latvijas un ārvalstu pasniedzēju augstā profesionālā kvalifikācija, arī studiju process bija piemērots strādājošiem cilvēkiem, jo balstījās uz moduļu sistēmu. Es ieteiktu studijas Rīgas Juridiskajā augstskolā ikvienam, kurš vēlas iegūt izglītību, kas pārsniedz Latvijas vidējo līmeni,” Reinis Bērziņš, valsts attīstības finanšu institūcijas Altum valdes priekšsēdētājs.

“Tiesības un finanses” ir viena no sešām starpdisciplinārajām maģistra programmām, ko piedāvā Rīgas Juridiskā augstskola. RJA var iegūt LL.M grādu Starptautiskajās un Eiropas tiesībās, Eiropas Savienības tiesībās un politikā, Tiesībās un finansēs, Starptautiskajās publiskajās tiesībās un cilvēktiesībās, Pārrobežu komerctiesībās un jaunajā programmā “Tehnoloģiju tiesības”, kas pirmos studentus uzņem šogad. Šī programma fokusējas uz mūsdienu tehnoloģisko sasniegumu, tādu kā digitalizācija, finanšu rīki, u.c. tiesību aspektiem. Sniedzot studentiem prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi orientētos sarežģītajā regulējumu vidē, programma “Tehnoloģiju tiesības” piedāvā inovatīvu un konkurētspējīgu maģistra grādu strauji augošā specializācijas jomā.
 

Foto: Publicitātes foto

Piemeklē savu maģistra programmu

Uzzināt vairāk par maģistra programmām un Rīgas Juridisko augstskolu varēs RJA Maģistra programmu atvērto durvju dienā 4.aprīlī, atrodot sev piemērotāko no sešām programmām kopā ar RJA profesori un Latvijas Satversmes tiesas priekšsēdētāju Inetu Ziemeli un Maģistra programmu direktoru Waleed Gumaa, kas pastāstīs par studiju procesu un atbildēs uz jautājumiem.

Lūgums pieteikties atvērto durvju dienai šeit.

Vairāk par RJA programmām iespējams uzzināt šeit.

Uzņemšana RJA programmās jau sākusies

Uzņemšana visas Rīgas Juridiskās augstskolas programmās jau ir sākusies – uzziniet vairāk par nosacījumiem šeit.

Un – piesakoties studijām līdz 15.aprīlim, jūs saņemat 10% atlaidi pirmā gada mācību maksai.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu