Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es te vienkārši pasēdēšu un pagaidīšu pavasari.. ? Vai jums arī pēc ziemas vairs nav spēka un iedvesmas? Es cenšos spirināties pretī, jo tik daudz foršu darbiņu, bet tikko vēl apslimu, un vienkārši nav spēka un jāļaujas visai situācijai. Parasti es viegli ļaujos dzīvei, jo nav vērts pretoties tam, kas nāk.. Bet ir arī reizes, kad liekas, ka vajag turēties pretī par spīti visiem apstākļiem. ? Tomēr man beigušās baterijas un iedvesma... Gribētos paspridzināt ar trakām un košām idejām, bet nav vairs tik daudz iekšā. ? un blogera darbā tas ir pats trakākais, jo nemitīgi ir jārada, jābūt radošam, interesantam. Jāpameditē un jāatrod kāds kosmiskais "štekeris", pie kura pieslēgties un uzlādēties. ?

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tas brīdis,kad noņem no trases??

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ints Teterovskis (@ints_te_te) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un te nu atkal es uz @domina.shopping jumta. Šodien atskārtu, kāpēc es nenogurstu lielveikalos. Patiesībā veikalos ne tikai daru savu darbu, bet esmu arī dzīves seriālu vērotāja. Šodien redzēju gan sapūtušos sievu, gan izbesījušos vīru, gan nepaklausīgus bērnus un, gluži pretēji, ļoti rāmus. Kautrīgu kontracepcijas pircēju aptiekā un budzi, kurš neapmierināts ar nesen pirktā apavu pāra kvalitāti. Jaunietes, kas ieskrien uzmālēt lūpas un jauniešus Dominas stūros, kendamu spēlējot! Es Jums teikšu – lielveikalos pulsē dzīve! Tik dažādi cilvēki, viņu vajadzības un nepieciešamības. Vārdu sakot – lūriķe es esmu. Bet, ja godīgi, vērojot cilvēkus, rodu daudzas idejas. Visi tik forši savā esamībā! #domina #jumts #plussize #blogger #latvianblogger #coat #springiscomming #asos #parfois

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have time to look around To Love and to be! Photo by Oskars Vīksne @cilvek_berns 2019

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heilo no vasaras✌️ ? #Musiqq10

A post shared by Emīls Balceris (@ebalceris) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наша невероятная сотня ????????? ・・・ Сегодня в 20:45 на Телеканале РОССИЯ 1 ?? стартует Мировое Вокальное шоу Ну-ка все вместе!!!! Сто Лучших Музыкальных экспертов во главе с @lazarevsergey . Такое пропустить нельзя.Ведущий @nikolaibaskov PHOTO @gazetdinovairat @tvrussia @weitmedia #НУКАВСЕВМЕСТЕ #AllTogetherNow #Россия1 #ВайТМедиа #WeiTMedia @dinamigdal @olgapopkova1 @federico.arnaldi @andrey.tsar @gia_gagua @evstigneevamusic @sainasinger @glebovanataliia @pelageja @mmmargaaret @ushakovaonair @nikolaiburianovskii @sergeyvoytenko @buranovskie_babushki @olifer_irina @andrew_solod @elenamelentyeva_official @olga_lesnitskaya @iuriiramanov @eguraevstepan @philippa_richesse @limanov_s @yulia_sumacheva @jan_osin @oxanakazakova @berta_ko @yurchenkogrigory @romakenga

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by aguccifox (@agnijagrigule) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #dziveirkarnevals

A post shared by Kristine Komarovska (@kikiikom) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

say something sweet ?/ art by @kristineluizeavotina

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu