Kas ir princeses Beatrises sirdsāķītis? Vai šogad gaidāmas jaunas kāzas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA/Scanpix

Šķiet, ka vēl viens karaliskās ģimenes mazbērns, Beatrise, būs radusi savu sirdsmieru, un, iespējams, arī šī mīlestība iezvanīs kāzu zvanus! Kas ir šis jauneklis, kura sabiedrībā Beatrise teju mirdz no laimes?

Lai gan abi satiekas tikai pāris mēnešus, princese Beatrise šarmantā jaunā vīrieša Eduardo Mapelli Mocī (Edoardo Mapelli Mozzi) sabiedrībā izskatās patiešām laimīga. Eduardo ir veiksmīgs uzņēmējs. Viņa krusttēvs ir Kristofers Šalē, kas ir tuvs bijušā premjera Deivida Kamerona tuvs draugs. Diemžēl Šalē aizgāja aizsaulē, un abi 2011. gadā satikās viņa bērēs - visai amizanta vieta, kur iepazīties, ne? Vēl interesantāk, ka vēlāk sekoja kāzas Itālijā, kur arī viesu vidū bija princese un Eduardo. 

Vai tiešām arī viņa sekos māsas pēdās un rudenī plāno kāzas? 

Princeses iepriekšējās attiecības, kuras beidzās 2016. gadā, bija pat ļoti ilgas - desmit gadus, tāpēc šķiršanās no izredzētā Deiva Klārka viņai nebija viegla. Tomēr, kā redzams, laiks dziedē visu un Beatrise smaida kā nekad!

Eduardo pagātnē ir attiecības, kurās dzimis dēliņš Vulfijs, par kuru viņš ļoti pedantiski rūpējas, raksta townandcountrymag.com.

Foto: PA/Scanpix
Foto: Zumapress/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu