Dairim Bertānam karjeras lielākais spēles laiks NBA mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns trešdien tika pie lielākā spēles laika savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjerā un iemeta četrus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu.

"Pelicans" izbraukumā ar 96:119 (25:39, 21:29, 21:30, 29:21) piekāpās Orlando "Magic" spēlētājiem, piedzīvojot septīto zaudējumu pēdējo astoņu maču laikā.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un kopumā nospēlēja 15 minūtes. Viņš grozā trāpīja divus no trim divpunktu metieniem, bet visi trīs trejači lidoja grozam secen.

Vēl viņa rēķinā divas atlēkušās bumbas un viena kļūda. Kamēr latvietis bija laukumā, "Pelicans" iemeta par septiņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Rezultatīvākais "Pelicans" rindās ar 18 punktiem bija Stenlijs Džonsons, kamēr 17 punkts guva Īans Klārks. Savukārt piecu "triple-double" sērija pārtrūka Elfrīdam Peitonam, kurš trešdien iemeta tikai septiņus punktus.

Tikmēr "Magic" komandā uzvaru ar 22 punktiem sekmēja Evans Furnjē, bet 20 punkti Āronam Gordonam. Savukārt Melnkalnes basketbolists Nikola Vučevičs pievienoja 15 punktus un 17 atlēkušās bumbas.

"Pelicans" jau pirmajā puslaikā iekrāja vairāk nekā 20 punktu deficītu, kas trešajā ceturksnī jau pārsniedza 30 punktus. Tas izspēlēties ļāva rezervistiem, tostarp Bertānam, kurš laukumā nāca trešās ceturtdaļas beigās un nospēlēja visu noslēdzošo ceturksni.

"Pelicans" ar 31 uzvaru 74 spēlēs ir 12.vietā Rietumu konferencē, kamēr "Heat" ar 34 panākumiem 72 mačos ir devītā Austrumos.

Nākamo spēli "Pelicans" aizvadīs svētdien, kad uzņems Hjūstonas "Rockets" basketbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu