Girgensona pārstāvētā "Sabres" turpina attālināties no Stenlija kausa izcīņas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pēc trešdien piedzīvotā zaudējuma vēl vairāk attālinājusies no cerībām beidzot sasniegt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņu.

"Sabres" trešdien savā laukumā ar 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) piekāpās Toronto "Maple Leafs" vienībai Bufalo vienībai šis bija 14.zaudējums pēdējo 17 maču laikā.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja 14 minūtes un divas sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, izpildīja četrus spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēle "Sabres" vienībai gan sākās uz labas nots, jo 16.minūtē rezultātu, spēlējot vairākumā, atklāja Keisijs Mitelstads, bet neveiksmīgs mājiniekiem bija otrais periods, jo 22.minūtē Ostons Metjūss panāca neizšķirtu, turklāt 30.minūtē Girgensons pie pretinieku vārtu priekšas nopelnīja muļķīgu noraidījumu, iegrūžot pretiniekam mugurā. Vairākumu Toronto vienība gan neizmantoja, bet 39.minūtē Džons Tavaress tik un tā panāca 2:1 par labu "Maple Leafs".

Noslēdzošās trešdaļas 22.sekundē Mičels Mārners panāca jau divu vārtu pārsvaru. Lai gan Aleksandrs Nīlanders 46.minūtē rezultātu samazināja līdz minimumam, no kārtējā zaudējuma "Sabres" neizglābās.

Girgensons šajā sezonā 64 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis 12 rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -9.

Bufalo vienība ar 71 punktu 73 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, no "play-off" zonas atpaliekot 13 punktus, kamēr "Maple Leafs" ar 93 punktiem 74 mačos ir ceturtā.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Monreālas "Canadiens".

Latviešu hokejists Rūdolfs Balcers trešdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" izbraukumā ar 4:7 (0:1, 0:3, 4:3) piekāpās Vankūveras "Canucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu