Rakels: Esmu noilgojies pēc izlases spēlēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deniss Rakels
Deniss Rakels Foto: Reuters/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels ir labā fiziskajā formā un ir gatavs šovakar gaidāmajai 2020. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra pirmajai spēlei Skopjē pret Ziemeļmaķedoniju. Mačs sāksies plkst. 21.45. Notikumiem līdzi varēs sekot portāla TVNET teksta tiešraidē.

Rakels līdz šim Latvijas izlases rindās aizvadījis 27 spēles, kurās atzīmējies ar vienu vārtu guvumu. 

"Šajā stadionā esmu pirmo reizi," sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) sacīja Rakels. "Stadions man patīk, līdzīgas asociācijas ar Tbilisi. Liels un foršs stadions. Varbūt zālājs nav tas labākais, bet kļūs labāk, un esam gatavi spēlei."

"Philip II Arena" stadions spēj uzņemt 36 400 skatītāju. 

Interesanti, ka vēl aizvien nav zināms, kurš būs Latvijas komandas kapteinis. Iepriekš kapteiņa apsējs bija aizsargam Kasparam Dubram. 

"Kā jau ikviens no mums, esmu noilgojies pēc izlases spēlēm," neslēpa Rakels, kurš ikdienā pārstāv Kipras klubu "Pafos". "Sākas jauns kvalifikācijas cikls. Domāju, ka visi esam tam gatavi. Pats par sevi varu teikt, ka esmu labā formā, fiziskajā ziņā jūtos ļoti labi. Gaidu spēli."

Vēl šovakar plkst. 21.45 G apakšgrupā Izraēla savā laukumā uzņems Slovēniju, bet Austrija Vīnē tiksies ar potenciālo grupas favorīti Poliju. 

2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra tupinājumā Latvijas izlase svētdien izbraukumā spēlēs pret Poliju.

Šajā atlases ciklā Latvijas izlasei apakšgrupā pretī stāsies vēl arī Austrija, Slovēnija un Izraēla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu