Infografika: Anastasija Sevastova - Kateržina Sinjakova

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova piektdien ASV aizvadīs prestižā Maiami WTA "Premier" sērijas turnīra otrās kārtas maču. Viņai pretī stāsies Kateržina Sinjakova no Čehijas. Dueļa sākums paredzēts ap plkst. 21.30 pēc Latvijas laika.

Pasaules ranga 12. vietas īpašniece Sevastova šajā turnīrā izlikta ar 11. numuru, bet Sinjakova reitingā ierindojas 42. pozīcijā.

Sevastovai pirmā kārta bija brīva, bet Sinjakova ar 6-3, 6-1 uzveica ķīnieti Saisai Dženu, kura WTA rangā ir 39. pozīcijā.

Sevastova ar Sinjakovu spēkojusies divas reizes un zaudējusi abos mačos.

2016.gadā čehiete bija pārāka Trnavas ITF 100 000 sērijas turnīra vienspēļu finālā, bet gadu vēlāk viņa liepājnieci uzvarēja arī Bostades WTA "International" sacensību ceturtdaļfinālā.

Vēlāk viņa triumfēja Bostades turnīrā, bet pirms tam viņa tajā gadā bija izcīnījusi arī Šeņdžeņas WTA "International" turnīra trofeju. Pirms diviem gadiem izcīnītie tituli viņai šobrīd ir vienīgie karjerā.

Sinjakova ir WTA dubultspēļu ranga līdere. Pāru mačos viņa pērn izcīnīja divus "Grand Slam" titulus.

Sevastova turnīrā Maiami spēlēs sesto reizi karjerā, bet savu labāko rezultātu viņa sasniedza pērn, kad aizkļuva līdz trešajai kārtai.

Tāpat arī Sinjakovai šī ir trešā viesošanās Maiami, kur viņa iepriekšējās piecas reizes apstājusies pirmajā kārtā.

Trešajā kārtā šī dueļa uzvarētāja cīnīsies ar šveicieti Belindu Benčiču (WTA 20.) vai Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu (WTA 44.).

Par trešās kārtas sasniegšanu dueļa uzvarētāja saņems 48 775 ASV dolāru naudas balvu un 65 reitinga punktus.

Sevastova piedalīsies arī dubultspēļu turnīrā, kur viņa pārī ar krievieti Anastasiju Pavļučenkovu pirmajā kārtā tiksies ar Veroniku Kudermetovu no Krievijas un Demi Šūrsu no Nīderlandes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu