Indrašim rezultatīva piespēle; Maskavas "Dinamo" izstājas no Gagarina kausa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla piektajā spēlē, bet neglāba Maskavas "Dinamo" komandu no zaudējuma un sezonas beigām.

"Dinamo" viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Maskavas CSKA hokejistiem, sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot ar 1-4.

Mača rezultātu septiņas minūtes pirms pirmā perioda beigām atklāja CSKA uzbrucējs Pāvels Karnauhovs, kurš vārtu priekšā pielaboja komandas biedra metienu no zilās līnijas.

Tiesa, trešdaļas pēdējā minūtē viesi izlīdzināja rezultātu, pēc Indraša piespēles Jegoram Zaicevam panākot 1:1.

Mača vidū, Jannikam Hansenam pielabojot vēl vienu CSKA hokejista metienu no zilās līnijas, mājinieki vēlreiz izvirzījās vadībā.

Taču arī šoreiz tika panākts izlīdzinājums - perioda priekšpēdējā minūtē ar metienu no asa leņķa precīzs bija Dmitrijs Kagarlickis, kurš realizēja lielo vairākumu. Arī otrajos vārtos uz ledus atradās Indrašis.

Tomēr CSKA arī trešo reizi izvirzījās vadībā, trešā perioda septītajā minūtē Lindenam Vejam nonākot vienam pret "Dinamo" vārtsargu un panākot 3:2 - rezultātu, ar kādu arī noslēdzās spēle.

Indrašis šajā spēlē uz ledus pavadīja 19 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Indrašis 11 šīs sezonas Gagarina kausa spēlēs guva vienus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles.

CSKA Rietumu konferences finālā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 5:4 (0:1, 4:1, 0:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", sērijā uzvarot ar 4-1.

Uzvaras vārtus pagarinājuma septītajā minūtē pēc viesu ilgstošas spēlēšanas mazākumā guva Dinārs Haifizuļins. Pamatlaikā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Ņikita Gusevs.

Savukārt Austrumu konferences pusfinālos Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 3-1 ir vadībā pret Astanas "Baris", bet Ufas "Salavat Julajev" ar tādu pašu rezultātu uzveic Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu