Stojanovičs: Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā bija katastrofāls (2)

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slaviša Stojanovičs
Slaviša Stojanovičs Foto: Reuters/ScanPix

Pirmais puslaiks 2020.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas spēlē Skopjē pret Ziemeļmaķedoniju Latvijas izlases futbolistu izpildījumā bija katastrofāls, pēc spēles pauda viesu galvenais treneris Slaviša Stojanovičs.

2020. gada EČ kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Latvijas futbola izlase ceturtdien izbraukumā Skopjē ar rezultātu 1:3 piekāpās Ziemeļmaķedonijai. Šī Stojanovičam bija debijas spēle pie Latvijas komandas stūres.

Pēcspēles preses konferencē treneris bija tiešs un skarbs, vērtējot padoto sniegumu.

"Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā bija vienkārši katastrofāls. Tā nedrīkst spēlēt izlašu līmenī. Otrais spēles nogrieznis jau bija labāks, bet kļūdu bija daudz. Spēlētāji ir sliktā fiziskā formā. Par starta vienpadsmitnieku vienmēr pēc spēlēm var diskutēt. Ja domājat, ka tagad taisnošos vai paskaidrošu katru savu izvēli, - tā nedarīšu," sacīja Latvijas izlases galvenais treneris.

Pēc pirmajiem diviem zaudētajiem vārtiem jau pašā mača ievadā tika nomainīts pamatvārtsargs un izlases kapteinis Andris Vaņins. Stojanovičs pastāstīja, ka vārtsargs divreiz sāpīgi piezemējās un sasita plecu. Pagaidām gan savainojums neizskatoties nopietns.

Mačā pret Ziemeļmaķedoniju pieaugušo izlasē debitēja vien 18 gadus vecais Kristers Tobers. Stojanovičs viņa sniegumu vērtēja atzinīgi.

"Vidējas līnijas spēlētāji nav labā fiziskajā formā. Viņiem trūka agresivitātes. Tāpēc arī devu iespēju Toberam. Viņš to nopelnīja ar centīgu darbu treniņos. Diemžēl komanda neuzvarēja, bet domāju, ka viņš šo maču tik un tā atcerēsies," izteicās Stojanovičs.

2020. gada EČ kvalifikācijas turnīra tupinājumā Latvijas izlase svētdien izbraukumā spēlēs pret Poliju, kas ceturtdien viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Austriju. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu