Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 15 ugunsgrēki, un vienā no tiem gājis bojā cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

VUGD pārstāve Agrita Vītola aģentūru LETA informēja, ka ugunsnelaime, kurā gāja bojā cilvēks, izcēlusies Bauskas novadā, jo tur ugunsgrēks bija izcēlies trīsstāvu daudzdzīvokļu mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji nekavējoties iekļuva otrā stāva dzīvoklī, no kura nāca dūmi.

Tajā tika atrasts cilvēks, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Dzīvoklī dega ledusskapis un zem tā esošā grīda divu kvadrātmetru platībā. Pārmeklējot dzīvokli, ugunsdzēsēji glābēji tajā atrada suni, kas tika nodots kaimiņiem.

Teju puse no visiem ugunsgrēkiem - septiņi - vakar reģistrēti Rīgā.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī piedalījušies trīs pērnās zāles ugunsgrēku likvidēšanā. Kopumā šogad reģistrēti jau 69 kūlas ugunsgrēki.

VUGD vakar veicis arī 16 glābšanas darbus, bet deviņi izsaukumi izrādījušies maldinājumi.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 1072 ugunsgrēki. Ugunsnelaimēs cietuši 98, izglābti 179, bet gājuši bojā 30 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu