Ainars Virga par tēva zaudējumu: "Es nepaspēju pateikt tētim pēdējo reizi, ka viņu mīlu"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ainars Virga
Ainars Virga Foto: Ritvars Stankevičs

Latvijas rokmūziķis Ainars Virga 22. februārī piedzīvoja smagu zaudējumu - mūžībā devās viņa tēvs, ilggadējais Liepājas Jūrniecības koledžas direktors Ivars Virga. Izdevumam "Vakara Ziņas" Virga atklāj, kas noticis liktenīgajā dienā. 

Pēdējā laikā bija saasinājusies Ivara Virgas veselība un Ainars bija līdzās slimnīcā, lai viņu atbalstītu. Ir pagājis mēnesis, kopš tēva nāves, tomēr Ainars joprojām nespēj sev piedot, ka liktenīgajā dienā uz īsu brīdi bija izlēmis doties prom no Liepājas slimnīcas. "Es tikai biju aizgājis uz desmit minūtēm. Un ļoti nožēloju, ka nebiju klāt tajā brīdī, kad viņam bija pēdējais elpas vilciens. Es nepaspēju pateikt tētim pēdējo reizi, ka viņu mīlu. Es mīļiem cilvēkiem saku to katru dienu. Arī tētim ļoti bieži teicu, ka viņu mīlu," izdevumam atklāj Virga. 

Ivars Virga aizgāja aizsaulē 83 gadu vecumā. 

2016. gadā Ainars radīja dziesmu "Kā kuģis (Dēls tēvam)", kas ir īpašs mūziķa veltījums Ivaram. Dziesmas uzņemtajā emocionālajā videoklipā filmējās arī pats Ivars Virga ar sievu Birutu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu