Pārdaugavā pie narkotiku dīleriem atrod gandrīz puskilogramu marihuānas un halucinogēnās sēnes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Rīgā, Pārdaugavā narkotiku dīleriem izņem gandrīz puskilogramu marihuānas un halucinogēnās sēnes, informē Valsts policija (VP).

Februārī Rīgas Zemgales iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par iespējamu narkotisko vielu realizāciju Pārdaugavā. Brīdī, kad uz ielas Pleskodālē, tika tirgotas narkotikas, policisti aizturēja divus vīriešus.

Aizturēšanas brīdī atsavināti 200 grami marihuānas. Aizturētie ir dzimuši 1988. un 1992.gadā un iepriekš nav sodīti.

Vēlāk veicot kratīšanas abu vīriešu dzīvesvietās, kopumā pie abiem izņemti vēl apmēram 206 grami marihuānas. Tāpat izņemts neliels daudzums, iespējams, halucinogēno sēņu. Šobrīd tiek gaidīti sēņu ekspertīzes rezultāti.

Pret vienu no iesaistītajām personām sākts kriminālprocess par narkotiku neatļautu realizāciju lielā apmērā un glabāšanu. Savukārt pret otru personu sākts kriminālprocess par narkotiku neatļautu iegādāšanos un glabāšanu.

Abiem aizdomās turētajiem piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība.

VP aicina iedzīvotājus aktīvi ziņot par narkotisko vielu tirdzniecības vietām un personām, kuras atrodas narkotisko vai psihotropo vielu reibumā. Narkotiku tirdzniecības vietas iespējams ātri un ērti atzīmēt Iekšlietu ministrijas interaktīvajā kartē http://www.ic.iem.gov.lv/gis2/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu