Treneris: Mums jau ātrāk vajadzēja pielikt punktu uzvarai pret Latvijas futbolistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igors Angelovskis
Igors Angelovskis Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļmaķedonijas futbola izlasei pret labākām komandām kā Latvija nebūs tik daudz vārtu gūšanas iespēju, secina valstsvienības galvenais treneris Igors Angelovskis.

Latvijas futbola izlase ceturtdien 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā spēlē, pie valstsvienības stūres debitējot Slavišam Stojanovičam, viesos ar rezultātu 1:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

"Ko gribējām, to arī sasniedzām - izcīnījām uzvaru un trīs punktus. Mēs kontrolējām mača gaitu un izveidojām daudz iespēju. Mums vajadzēja pielikt punktu uzvarai jau ātrāk, taču jābūt apmierinātiem ar to, kā viss atrisinājās. Tomēr nevajadzētu ieslīgt eiforijā, jo priekšā vēl daudz spēļu. Mums jāuzlabo momentu realizācija, jo pret labākām komandām nebūs tik daudz iespēju," Ziemeļmaķedonijas mediji citē Angelovska teikto.

Pirmajos mājinieku vārtos asistēja Gorans Pandevs, kurš savas valsts izlases kreklā aizvadīja simto spēli.

"Gorans bija pelnījis atzīmēt savu jubileju ar uzvaru. Esmu gandarīts par iespēju strādāt ar tādu cilvēku un kapteini. Novēlu visiem futbolistiem sasniegt tādu līmeni," teica Ziemeļmaķedonijas izlases stūrmanis.

Gorans Pandevs
Gorans Pandevs Foto: EPA/Scanpix

Svētdien Latvija viesosies pie Polijas, kas ceturtdien viesos ar 1:0 pārspēja Austriju. Vēl šajā grupā Izraēla savā laukumā nospēlēja 1:1 ar Slovēniju.

Latvijas futbola valstsvienība 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā iekļuvusi G grupā ar Polijas, Austrijas, Izraēlas, Slovēnijas un Ziemeļmaķedonijas izlasēm, izvairoties no vairākiem futbola grandiem. Kvalifikācijas turnīrs sāksies martā un noslēgsies novembrī.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies divas labākās izlases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu