Ķēniņam rezultatīvs sniegums Šveices čempionāta "play-off" mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Šveices augstākās līgas (NLA) ceturtdaļfināla sestajā spēlē, taču neglāba "Lausanne" komandu no zaudējuma.

Lozannas hokejisti viesos ar rezultātu 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) piekāpās vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētajai Langnau "Tigers", kas sērijā līdz četrām uzvarām panāca neizšķirtu 3-3.

Ķēniņš šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Ceturtdien viņš guva savu pirmo punktu NLA izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr Punnenovs ilgstoši ārstē savainojumu, kamēr Melnalksnim šosezon nav izdevies nostiprināties NLA komandas sastāvā.

Sērijas izšķirošā, septītā spēle notiks sestdien Lozannā.

Lozannas hokejisti regulārajā čempionātā finišēja trešajā vietā, kas viņiem dod tiesības nākamsezon spēlēt Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

Savukārt Latvijas speciālistu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā "Davos" cīnās par vietas saglabāšanu un atpalicēju grupā ar 54 punktiem 55 spēlēs ieņem trešo vietu. Šī komanda ceturtdien savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās "Fribourg-Gotteron" hokejistiem.

Jau tagad skaidrs, ka tai būs jāaizvada pārspēles par vietu NLA.

Sestdien sezonu Šveicē noslēdza Latvijas hokeja izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā NLA vicečempione "Lugano", kas apstājās turnīra ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu