M.Samoilovs/Gabdulļins iekļūst Pasaules tūres posma astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matīss Gabdulļins un Mihails Samoilovs
Matīss Gabdulļins un Mihails Samoilovs Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola pāris Mihails Samoilovs un Matīss Gabdulļins piektdien Kambodžā sasniedza Pasaules tūres divu zvaigžņu posma astotdaļfinālu.

Ar 20.numuru izliktais Latvijas duets E apakšgrupas pirmajā mačā ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:15) pārspēja krievus Maksimu Sivolapu un Artjomu Jarzutkinu, kuriem ticis piektais numurs.

Savukārt otrajā mačā Samoilovs/Gabdulļins ar 2-0 (21:15, 21:11) guva virsroku pār japāņiem Takumi Takahaši un Jošiumi Hasegavu, kuri izlikti ar astoto numuru.

Šī turnīra sacensību formāts paredz, ka katrs pāris apakšgrupā aizvadīja divas spēles - vispirms savā starpā tiekoties grupas pirmajai un ceturtajai, kā arī otrajai un trešajai komandai, bet pēc tam spēkus samēroja abu maču uzvarētāji, kā arī zaudētāji. Apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvēji un četri labākie no otro vietu ieguvējām nodrošina vietu astotdaļfinālā.

Pirms tam ceturtdien Samoilovs/Gabdulļins pārvarēja šī turnīra kvalifikāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu