Infografika: Aļona Ostapenko - Markēta Vondrušova

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien ASV aizvadīs Maiami WTA "Premier" sērijas turnīra otrās kārtas maču. Viņai pretī stāsies Markēta Vondrušova no Čehijas. Dueļa sākums paredzēts ap plkst. 18.30 pēc Latvijas laika.

WTA ranga 23. vietas īpašniece Ostapenko turnīrā izlikta ar 22. numuru, bet Vondrušova atrodama 59. pozīcijā pasaules reitingā.

Abas tenisistes pirms pusotras nedēļas tikās Indianvelsas WTA "Premier" sērijas turnīra trešās kārtas cīņā, kurā Ostapenko zaudēja ar rezultātu 6-4, 3-6, 4-6.

Ostapenko Maiami turnīra pirmajā kārtā bija brīva, bet Vondrušova ar 6-3, 6-2 pārspēja savu tautieti Barboru Strīcovu, kura WTA rangā ir 47. pozīcijā.

Vondrušova savu līdz šim vienīgo titulu izcīnīja aizpērn, kad 17 gadu vecumā triumfēja Bīles WTA "International" sērijas turnīrā. Februārī viņa sasniedza Budapeštas WTA "International" sērijas turnīra finālu, kurā gan cieta zaudējumu, bet Indianvelsā viņa aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, pa ceļam uzvarot arī tituliem bagāto Simonu Halepu no Rumānijas.

Ostapenko pērn sasniedza Maiami turnīra finālu, kurā piekāpās amerikānietei Sloeinai Stīvensai, tādējādi šogad viņai jāaizstāv 650 WTA ranga punkti. Pirms tam viņa divas reizes šajā turnīrā zaudēja jau pirmajā kārtā.

Tikmēr Vondrušova turnīrā Maiami debitēja pērn, ciešot zaudējumu pirmajā kārtā.

Trešajā kārtā šī mača uzvarētāja tiksies ar beļģieti Elisu Mertensu (WTA 14.) vai francūzieti Paulīni Parmentjē (WTA 55.).

Par trešās kārtas sasniegšanu dueļa uzvarētāja saņems 48 775 ASV dolāru naudas balvu un 65 reitinga punktus.

Ostapenko jau izstājusies no Maiami dubultspēļu turnīra, kur viņa kopā ar amerikānieti Danielu Rouzu Kolinsu pirmās kārtas cīņā ar 3-6, 0-6 piekāpās baltkrievietei Arinai Sabaļenkai un Mertensai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu