Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Noskaņojums šodien var būt samērā mainīgs. No rīta puses tas, visticamāk, būs romantisks, melanholisks. Savukārt pēcpusdienā pieaugs sacensības gars, vēlme pašapliecināties, gūt sabiedrības uzmanību.

VĒRSIS Mācēsi meistarīgi panākt kopīgu valodu ar ģimenes locekļiem, pat ja viņiem būs pilnīgi pretējs viedoklis tavējam. Atbilstošs mirklis, lai risinātu attiecību jautājumus, pavadītu laiku ar atvasītēm.

DVĪŅI Možais gars liks posties ārpus mājas un pavadīt laiku aktīvās noskaņās. Kāds Dvīnis izvēlēsies sportiskas aktivitātes, savukārt cits pievērsīsies fiziskam darbam. Vakarā gribēsi pabūt vienatnē.

VĒZIS Droši liec malā profesionālos jautājumus un atlicini uzmanību ģimenes dzīvei, jo īpaši atvasītēm! Saskarsmē ar otro pusīti daudz kas var būt atkarīgs no partnera noskaņojuma, kurš var būt patiesi mainīgs.

LAUVA Kopdzīvē ar otro pusīti mēģini nedaudz piebremzēt savu vēlmju akcentēšanu un vairāk ieklausies partnera vajadzībās. Iespējams, jums ar partneri vajadzēs izrunāties, gūt sava veida kompromisus.

JAUNAVA Esot kopā ar paziņām, atturies no sarunām par un ap darbu. Labāk padiskutē par dzīves garīgajām, filozofiskajām vērtībām, draugu nākotnes plāniem. Dienas izskaņā vēlams būt uzmanīgākam pie stūres.

SVARI Par garlaicību vai izklaides trūkumu tev šodien noteikti nebūs jāsūdzas, jo draugi jau iepriekš būs izplānojuši, kādās jautrībās tiksi iesaistīts. Galvenais, ievēro mērenību dzīves baudās!

SKORPIONS Attiecībās notiekošo centīsies vērtēt ar vēsu prātu, loģiku. Taču tas, visticamāk, nedos gaidītos rezultātus. Lai saprastu, kas darās partnera dvēselē, tev nāksies vairāk ļauties emocijām, intuīcijai.

STRĒLNIEKS Tā vien kārosies paslinkot, ļauties dzīves baudām un aizmirst par visiem ikdienas uztraukumiem un pienākumiem. Taču kāds nepabeigts darbs var prasīt tavu nedalītu uzmanību!

MEŽĀZIS Nav izslēgts, kāds no radu loka var lūgt tev finansiālu atbalstu savu ieceru īstenošanai. Taču nesteidzies ar piekrišanu, jo tuvinieka plānos var būt daudz nepilnību un pat jūtamu aplamību.

ŪDENSVĪRS Meklēsi iespēju nokļūt jautru, bezrūpīgu cilvēku kompānijā, kurā varētu ne tikai lustēties, bet arī apspriest dažu labu filozofiska rakstura jautājumu. Šodien atturies no lielākiem pirkumiem.

ZIVIS Visu uzmanību koncentrēsi atvasītēm un laulātajam. Pielūko, lai neveidojas situācija, ka tu pārlieku sāc pakļaut dzīvi tuvinieku vajadzībām, proti, atlicini arī daļiņu laika savam hobijam!

SVĒTDIENA

AUNS Apstākļi, tuvinieku vajadzības var neļaut pilnībā īstenot tavus šā brīža plānus. Taču nebēdā, tev noteikti parādīsies iespēja realizēt iecerēto pavisam tuvā nākotnē! Šodien nav izslēgtas problēmas ar santehniku.

VĒRSIS Rīta pusē būsi neomā. Nav izslēgts, ka nelāgajam noskaņojumam par pamatu būs nesaskaņas ar radinieku. Galvenais, neturi ļaunu prātu, aizmirsti pāridarījumu un pats palūdz piedošanu.

DVĪŅI Vilinās tālais, neizzinātais, noslēpumainais. Respektīvi, vēlēsies dienu veltīt asu, krāšņu emociju gūšanai. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un koķets, tātad nav izslēgtas jaunas iepazīšanās.

VĒZIS Neskatoties uz to, ka tev un mīļotajam būs dažāds skatījums uz pasauli, tu pratīsi rast saskaņu savstarpējās attiecībās un padarīt kopdzīvi jautrāku, bezrūpīgāku. Šī ir piemērota diena nelielam izbraukumam.

LAUVA Tiecoties izbaudīt absolūtu bezrūpību un mieru, nolemsi izslēgt telefonu un doties, kurp acis rāda. Atpūšoties vienatnē, tu vari nonākt pie vērtīgām atziņām, skaidrāk izprast nākotnes vēlmes.

JAUNAVA Atsauc atmiņā teicienu “atpūties cilvēks – laimīgs cilvēks” un seko šim moto! Šobrīd droši var gan baudīt SPA procedūras, gan ļauties kultūras dzīves norisēm, gan ballēties draugu lokā.

SVARI Varbūt nolemsi veltīt dienu sevis pilnveidošanai, iegrimstot interesējošā literatūrā vai pētot vajadzīgo informāciju elektroniskajos masu saziņu līdzekļos. Vakarā tevi var pārņemt ļoti jautrs noskaņojums.

SKORPIONS Ģimenes locekļu izteikumi var nedaudz saniknot tevi. Taču esi savaldīgs. Šoreiz var izrādīties, ka sacītajā būs liela daļa taisnības. Šis ir brīdis, kad zvaigznes iesaka pievērsties savai garīgajai izaugsmei.

STRĒLNIEKS Domās apcerēsi savas profesionālās izaugsmes iespējas, par kurām labprāt diskutēsi ar saviem līdzgaitniekiem. Attiecībās ar mīļoto var uzplaiksnīt negaidīta romantiskā dzirksts.

MEŽĀZIS Izvēdini galvu no ikdienas lietām, proti, dodies pie dabas, pievērsies sportiskām aktivitātēm, ļaujies jogai, meditācijai. Garīgā relaksācija būs tieši tas, kas tev šobrīd ir nepieciešams.

ŪDENSVĪRS Tavs analītiskais prāts un radošā pieeja dzīvei palīdzēs atrisināt domstarpības, kuras šodien var rasties saskarsmē ar otro pusīti. Vislabākās atpūtas iespējas saskatīsi, esot vienatnē.

ZIVIS Nebrīnies, ja saskarsmē ar apkārtējiem rodas pārpratumi, nesaprašanās. Iespējams, tas būs tāpēc, ka tavs runas veids būs ļoti dziļdomīgs un noslēpumains. Mēģini būt nedaudz vienkāršāks!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu