Kurucs ar "Nets" atstāj Lebronu un "Lakers" aiz izslēgšanas spēlēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Otro uzvaru pēc kārtas agrā sestdienas rītā (Latvijas laiks) Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā izcīnīja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda, kas ar 111:106 izbraukumā pieveica Losandželosas "Lakers", kura pēc šī zaudējuma atvadījās no izredzēm kvalificēties izslēgšanas spēļu turnīram. 

Kurucs spēli sāka starta pieciniekā, laukumā pavadot 24 minūtes. Viņš guva trīs punktus (2p. 0/2, 3p. 1/3), savāca četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, trīs reizes pārkāpa noteikumus, bet viņa +/- rādītājs bija +1. 

Uzvarētājiem ar 26 punktiem izcēlās snaiperis Džo Heriss, kamēr D'Andželo Rasels atzīmējās ar 21 punktu un veica 13 rezultatīvas piespēles. 

"Lakers" sastāvā iespaidīgu "double-double" savāca Džaveils Makgī, kurš iemeta 33 punktus un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas. Lebronam Džeimsam 25 punkti un 14 rezultatīvas piespēles. 

Šis zaudējumus "Lakers" komandai atņēma pat teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Džeimss pēdējos astoņus gadus pēc kārtas spēlēja NBA finālā, bet izslēgšanas turnīrā viņš neiekļuva otro reizi karjerā. 

"Lakers" piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas un 10. pēdējos 11 mačos. 

Kurucs savā debijas sezonā NBA vidēji spēle guvis 8,8 punktus un izcīnījis 3,7 atlēkušās bumbas. 

"Nets" Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 7. pozīciju, par trīs uzvarām apsteidzot zemāk esošās Maiami "Heat" un Orlando "Magic". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu