Turpinās "Sharks" hokejistu neveiksmju sērija

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences vicelīdere Sanhosē "Sharks" piektdien cieta piekto zaudējumu pēc kārtas regulārā čempionāta spēlēs.

Sanhosē hokejisti viesos ar 3:4 (0:1, 1:0, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Anaheimas "Ducks" vienībai.

Uzvaras vārtus pagarinājumā guva zviedru uzbrucējs Jākobs Silfverberjs, kurš pamatlaikā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņa tautietis un maiņas biedrs Rikards Rakels guva divus vārtus un asistēja uzvaru nesošajā metienā.

NHL piektdien norisinājās tikai divi mači, otrajā no tiem Stenlija kausa čempionei Vašingtonas "Capitals" mājās ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpjoties Minesotas "Wild" hokejistiem.

Uzvaras vārtus trešā perioda 13.minūtē guva Lūks Kanins.

Izcīnītā uzvara "Wild" komandai ļāvusi iekļūt Stenlija kausa zonā, taču tuvākajām sekotājām Kolorādo "Avalenche" un Arizonas "Coyotes" ir par punktu mazāk un spēle rezervē.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 120 punktiem 75 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 99 punktiem 74 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt sestā ar 91 punktu 75 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", devīto pozīciju ar 84 punktiem 74 dueļos ieņem Kolumbusas "Blue Jackets", kas gaida ierodamies vārtsargu Elvi Merzļikinu. Vēl 12.vietā ar 71 punktu 73 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 56 punktiem 74 mačos ir Otavas "Senators", kuru pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 99 punktiem 74 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par četriem punktiem apsteidz 75 spēles aizvadījušo Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu