Kambala profesionālajā boksā atgriežas ar pārliecinošu uzvaru (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala profesionālā boksa ringā atgriezās ar pārliecinošu uzvaru. "LNK Fight Night 11" ietvaros Rīgā viņš naktī uz svētdienu pieveica Baltkrievijas pārstāvi Aļaksandru Ņahajčuku. 

Šobrīd 40 gadus vecais Kambala uzvaru izcīnīja ceturtajā raundā ar nokautu. 

Kambala cīņas laikā veica ievērojami vairāk sitienus, kamēr Ņahajčuks nespēja īsti pietuvoties savam sāncensim auguma atšķirības dēļ. Latvietis prasmīgi ieturēja distanci, viņš ir arī krietni garāks. 

Kambala boksam pievērsās 2007. gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē, abās uzvarot ar nokautu, bet 2008. gada jau debitēja profesionālajā boksā. Pirmā cīņa, kurā viņš izgāja uz ringa noslēdzās neizšķirti.

Nākamās trīs cīņas Kambala uzvarēja, turklāt divas no tām ar nokautu. Drīz pēc tam viņš pameta boksu un atgriezās basketbolā.

28 gadus vecais Ņahajčuks profesionālā boksa ringā piedalījies sešās cīņās, izcīnot tikai vienu uzvaru.

Pirms tam "LNK Fight Night 11" ietvaros uzvaru svinēja Latviju pārstāvošais Zaurs Džavadovs, Kristaps Zutis, Deniss Stepanovs, Mārcis Grundulis, Andrejs Pokumeiko, Nikolajs Grišuņins un Ričards Bolotņiks. 
 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu