Dubra: Spēlēšana Varšavas stadionā dos papildus motivāciju

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: EPA/Scanpix

2020.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas spēles pret Poliju aizvadīšana plašajā un modernajā Varšavas stadionā dos papildus motivāciju Latvijas izlases spēlētājiem cīnīties, uzskata aizsargs Kaspars Dubra.

Latvijas futbola izlase sestdienas vakarā aizvadīja pirmo treniņu Varšavas nacionālajā stadionā, kur 2012.gada EČ finālturnīra laikā notika arī izslēgšanas cīņas. Šajā stadionā futbola spēli vienlaikus var vērot 58 145 skatītāji. 

Latvijas izlases aizsargs Dubra sacīja, ka viņam patīk spēlēt pilnā stadionā, pat vairumam skatītāju atbalstot pretiniekus.

"Protams, tā ir papildus motivācija. Mēs taču zinām, ka Latvijas futbola infrastruktūra nav tā labākā. Spēlēt tādā stadionā ir liela motivācija. Esmu spēlējis gan Leverkūzenes, gan Romas stadionā, gan arī Turcijā, kur stadionā pulcējas ļoti karstasinīgi fani. Pēc svētdienas mača varēšu pateikt, vai Varšavas stadions ir labākais, kurā esmu spēlējis," sacīja futbolists.

Vairāki Polijas izlases futbolisti esot saslimuši, tāpēc pagaidām nav zināms, kuri svētdien varēs doties laukumā. Līdz ar to, pagaidām nevar apgalvot, ka pret Latviju spēlēs mājinieku līderi uzbrukumā - Roberts Levandovskis, Kšištofs Pjonteks un Arkadiušs Miliks.

"Visi saprot, kas ir Polijas izlase - kāds tai ir sastāvs, īpaši uzbrucēji. Nevēlos atbildēt, vai tādēļ gatavojamies kā citādi. Tas ir nedaudz provokatīvs jautājums. Gatavojamies kā pret jebkuru pretinieku," izteicās Kaspars Dubra. "Protams, patīkami valkāt kapteiņa apsēju izlasē. Tas dod nedaudz lielāku pārliecību par saviem spēkiem. Šo pārliecību gribu nodot arī komandai. Tomēr viens pats es nevaru pacelt Latvijas futbolu. Mums tas jādara visiem kopā."

Latvijas un Polijas futbola izlašu mačs svētdien Varšavā sāksies plkst.21.45 pēc Latvijas laika. Pirmajā EČ kvalifikācijas spēlē Latvija ar 1:3 izbraukumā zaudēja Ziemeļmaķedonijai, bet Polija ar 1:0 uzvarēja Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu