Kapteini Mārvelu no troņa gāž asiņains šausmu trilleris "Mēs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lupita Njongo filmā "Us" ("Mēs")
Lupita Njongo filmā "Us" ("Mēs") Foto: kadrs no filmas

Studijas "Marvel" komiksu filma "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) šonedēļ spiesta atstāt līderpozīcijas Ziemeļamerikas kinoteātru topā. Par jauno līderi kļuvis šausmu trilleris "Mēs" ("Us"), ziņo "collider.com".

Režisora Džordana Pīla ("Get Out") jaunā filma, kurā galveno lomu atveido «Oskara» balvas laureāte Lupita Njongo (Lupita Nyong'o), nedēļas griezumā iekasējusi 70 miljonus dolāru.

Filmas anotācija: Ģimene dodas uz pludmales namiņu, lai bezrūpīgi pavadītu brīvdienas kopā ar saviem draugiem. Adelaidei (Lupita Nyong’o) šī ir atgriešanās vietā, kurā viņa pavadīja bērnību. Prieku par gaidāmo atpūtu nomāc Adelaides bažas, jo pludmale viņai saistās ar bērnībā pārdzīvoto traumu un virkni ļoti nepatīkamu nejaušību. Satraukums drīz pāraug nenovēršamā sajūtā, ka ar viņas ģimeni notiks kas ļauns. Pēc spriedzes pilnas dienas pie jūras kopā ar ģimenes draugiem un viņu meitām Adelaides ģimene atgriežas mājās. Nakts aizsegā uz iebraucamā ceļa pie viņu mājas negaidīti parādās četri silueti. Kas viņi ir? Ko viņi grib? Atbilde būs šokējoša. 

Filmas reklāmas rullītis.

2. vietā komiksu filma "Kapteine Mārvela", kurā galvenajā lomā iejutusies amerikāņu aktrise Brī Larsone (Brie Larson), nedēļas griezumā iekasējusi 35 miljonus dolāru. 

Brī Larsone
Brī Larsone Foto: Reuters/AP/SIPA/Scanpix

3. vietā ar 9 miljoniem jaunā studijas "Paramount" animācijas filma "Wonder Park" ("Brīnumu parks"), kurā vienu no varoņu balsīm ierunājusi aktrise Mila Kunisa (Mila Kunis). 

Mila Kunisa šarmē ar eleganci animācijas filmas "Wonder Park" pirmizrādē
Mila Kunisa šarmē ar eleganci animācijas filmas "Wonder Park" pirmizrādē Foto: SIPA/Scanpix

4. vietā ar 8,7 miljoniem amerikāņu romantiskā drāma "Five Feet Apart", kas vēsta par diviem cistiskās fibrozes slimniekiem.

Studijas "The DreamWorks" jaunā animācijas filma "Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3) ar 6,5 miljoniem noslēdz top5.

"Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3)
"Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3) Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu