"Very Cool People" jauns singls un drīzumā arī albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Very Cool People"
"Very Cool People" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas aktīvākā džezfanka grupa "Very Cool People" kopā ar pašmāju džeza dziedātāju Evilenu Protektori radījusi jaunu singlu "This Mess", kā arī piesaka savu sesto albumu "Caution! Contains Words!". Tas nāks klajā 11. aprīlī un tiks prezentēts ekskluzīva izmēra publiskā koncertā Rīgā. 

"Jau kopš "Funkology" (VCP 2015. gada albums) laikiem, vēlējāmies ar Evilenu ierakstīt vairākas oriģinālkompozīcijas nedaudz smagākā skanējumā, nekā ierasts dzirdēt mūsu kopdarbībā," stāsta enerģiskā miniorķestra vadītājs Elvijs Grafcovs. ""Fankoloģijas" laikā atklājām, ka viņa ir ne tikai lieliska džeza dziedātāja, bet apveltīta arī ar fantastisku roka balsi. Nolēmām to izmantot!"

Drīzumā klajā nākošā albuma trešais singls "This Mess" ir kolorīts apliecinājums, ka nodoms tiešām realizējies. Dziesmai tapis arī videoklips, kura režisors un montētājs ir Valdis Krūmiņš. Pirms tam VCP jau izdeva singlu "We Should Dance" kopā ar Kristīni Prauliņu, kā arī par īstenu radio hitu kļuvušo "Pa apli", kas tapis kopā ar Kristīni, kā arī reperiem ansi un Edavārdi.

"Jaunā dziesma būtībā ir par to, ka nekas dzīvē nenotiek vienkārši tāpat," singla "This Mess" teksta filozofiju klāsta dziesmu iedziedājusī tās teksta autore Evilena. "Katru sasniegumu ir jāsasniedz. Ja sēdēsi dīvānā un gaidīsi brīnumus, tie notiks ar citiem cilvēkiem, jo tikai darbs sevi atpelna. Mēs paši veidojam savu dzīvi, tāpēc nav jēgas sūdzēties un raudāt - ir kaut kas jādara un viss būs!"

Noskaties dziesmas video.

Singla ierakstā piedalījās: Evilena Protektore (vokāls), Oskars Ozoliņš (trompete), Māris Jēkabsons (tenorsaksofons), Kristaps Lubovs (baritonsaksofons), Laura Rozenberga (trombons), Elvijs Grafcovs (ģitāra), Māris Vitkus (taustiņinstrumenti), Andris Kauliņš (taustiņinstrumenti), Valters Sprūdžs (bass) un Andris Buiķis (sitaminstrumenti).

Evilena Protektore
Evilena Protektore Foto: publicitātes

Jaunā albuma "Caution! Contains Words!" prezentācija notiks 11. aprīlī pulksten 18.00 restorānā "Herbārijs", Dzirnavu ielā 67, jeb tirdzniecības centra "Galleria Riga" jumta terasē. Ieeja būs bez maksas, taču vietu skaits ir ļoti ierobežots, tādēļ ekskluzīvo prezentācijas ballīti, tā teikt, "no malas" varēs apmeklēt tikai tie pirmie 50 cilvēki, kas reģistrēsies grupas interneta mājaslapā www.verycoolpeople.org. Savukārt jauno albumu jau tagad iespējams pirmspasūtīt VCP profilā Bandcamp.

Arhīva foto: Grupa «Very Cool People» laiž klajā singlu un piesaka albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu