Rubīnam divi metieni pa vārtiem AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu aizsargs Kristāns Rubīns svētdien veica divu metienus pa vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā turnīra čempione Toronto "Marlies" piedzīvoja zaudējumu.

"Marlies" savā laukumā ar 4:5 (0:1, 3:0, 1:3, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ročesteras "Americans".

Vēl trešā perioda sākumā "Marlies" izvirzījās vadībā ar 4:1, tomēr pārsvaru neprata nosargāt.

Rubīns šajā cīņā veica divus metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savā AHL debijas sezonā viņš septiņās spēlēs veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis negatīvu lietderību -1.

Citā svētdienas mačā rezervē palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savu skatītāju priekšā ar 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) apspēlēja Hēršijas "Bears".

"Bears" komandā pieteikts nebija aizsargs Kristofers Bindulis.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā pozīcijā ar 79 punktiem 67 cīņās ir Hēršijas "Bears", bet piektā ar 74 punktiem 66 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 81 punktu 68 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtā ar 74 punktiem 67 mačos ir Klīvlendas "Monsters", bet 74 punkti 68 spēlēs ir Belevilas "Senators" komandai, kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers.

Savukārt septīto vietu ar 68 punktiem 67 cīņās ieņem uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu